Betalingsmethoden


Om een betaling bij Schoorsteen-rvs.nl te kunnen voldoen, heeft u keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden:

Overboeking       

Als u kiest voor de vooruitbetalingsmethode, kunt u uw betaling via bankoverschrijving bij ons uitvoeren. Na bestelling dient het juiste bedrag (graag met vermelding van het bestelnummer) naar ons toegestuurd te worden met behulp van een overschrijvingsformulier of via online bankieren. Zodra de betaling is ontvangen, wordt uw bestelling verstuurd; dit kan ongeveer 3-5 werkdagen duren.

Creditcard

Indien u de voorkeur geeft aan een creditcardbetaling, is het belangrijk dat u het kaartnummer, de vervaldatum en het beveiligingsnummer bij de hand hebt. Bovendien vragen sommige creditcardbedrijven om speciale beveiligingswachtwoorden, waarbij het van belang is dat uw eigen creditcard wordt gebruikt. Zodra de betaling is goedgekeurd door onze bank, worden uw goederen direct verzonden.

iDEAL      

Met iDEAL kunt u op een betrouwbare, veilige en gemakkelijke manier online betalingen doen. Betalen doet u via de mobiel bankieren app of de online bankieromgeving van uw eigen bank.

PayPal                

Wanneer u PayPal als betaalmethode heeft gekozen, wordt u doorgestuurd naar uw Paypal-account om de betaling te bevestigen. Dankzij deze betaalmethode kunnen we direct zien of uw betaling is voltooid, waarna de verzending van uw bestelling in gang kan worden gezet.

Klarna                  

In onze online winkel kunt u niet alleen gemakkelijk per factuur betalen, maar ook veilig met Klarna. Hiervoor is geen extra registratie nodig. U ontvangt een aparte e-mail met alle betalingsinformatie en betaalt gewoon uw factuurbedrag aan Klarna. Het voordeel van deze betaalwijze voor u is dat u de goederen pas hoeft te betalen wanneer u ze ontvangt. Met Klarna factuuraankoop hoeft u ook geen gevoelige gegevens in te voeren. Als betaling met Klarna niet mogelijk is, controleer dan uw factuuradres en telefoonnummer of neem contact op met de klantenservice van Klarna.