Betalingsmethoden

WhatsApp-bericht voor roestvrijstalen schoorsteen
Bel ons op voor uw persoonlijke offerte! +31 850090571

Om een betaling bij Schoorsteen-rvs.nl te kunnen voldoen, heeft u keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden:

Overboeking:

Als u kiest voor de vooruitbetalingsmethode, kunt u uw betaling via bankoverschrijving bij ons uitvoeren. Na bestelling dient het juiste bedrag (graag met vermelding van het bestelnummer) naar ons toegestuurd te worden met behulp van een overschrijvingsformulier of via online bankieren. Zodra de betaling is ontvangen, wordt uw bestelling verstuurd; dit kan ongeveer 3-5 werkdagen duren.

Creditcard:

Indien u de voorkeur geeft aan een creditcardbetaling, is het belangrijk dat u het kaartnummer, de vervaldatum en het beveiligingsnummer bij de hand hebt. Bovendien vragen sommige creditcardbedrijven om speciale beveiligingswachtwoorden, waarbij het van belang is dat uw eigen creditcard wordt gebruikt. Zodra de betaling is goedgekeurd door onze bank, worden uw goederen direct verzonden.

IDEAL of Paypal:

Naast een betaling via IDEAL, kunt u ook eenvoudig betalen met uw Paypal-account. Wanneer u Paypal als betaalmethode heeft gekozen, wordt u doorgestuurd naar uw Paypal-account om de betaling te bevestigen. Dankzij deze betaalmethode kunnen we direct zien of uw betaling is voltooid, waarna de verzending van uw bestelling in gang kan worden gezet.