Kachelpijp sets

Welkom op schoorsteen RVS!

Hieronder vindt u onze dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijp en rookkanaal sets

Onze kant-en-klare rookkanaal sets voor de binnen via het dak of buiten via de gevel kunt bij ons gemakkelijk samenstellen. 

Verder vindt u alle onderdelen van de sets terug in de categorie "Kachelpijp onderdelen".

Al onze dubbelwandige rookkanalen en kachelpijpen zijn voorzien van ons gepatenteerde Twist-Lock Systeem

dat zorgt voor een betrouwbaar en stevig rookkanaal en een eenvoudige en snelle installatie garandeert. 

 


Voor meer informatie over deze sets kunt u contact opnemen met ons team op +31 85 009 05 71 of via e-mail info@schoorsteen-rvs.nl.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kachelpijp-opbouw

Het Twist-Lock Systeem

Om thuis een gezellige sfeer te creëren, heb je niet veel nodig. Een open haard en het rookkanaal die erbij hoort. Bij ons heeft u een geweldige kans om op een eenvoudige manier dichter bij uw wens van een eigen open haard te komen. Uw keuze zou een dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijp set moeten zijn. U kunt deze naar wens in afzonderlijke delen of als kachelpijp set samenstellen en in onze onlineshop kopen.

U vindt roestvaststalen kachelpijp sets in verschillende lengtes en met verschillende binnendiameters. Onze rookkanaal sets voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en kunnen modulair worden uitgebreid. Als de opgegeven lengte van de kachelpijp set niet geschikt is voor u, kunt u gewoon een schoorsteenverlenging bestellen. In onze onlineshop kunt u producten bestellen zoals dakdoorvoeren in de gewenste graden, bochten of verstelbare muurbeugels voor bij uw set.

Roestvrijstalen rookkanalen zijn het moderne alternatief voor schoorstenen

Voor stookplaatsen zoals open haarden of kachels zijn passende rookkanalen nodig. Vaak zijn gemetselde schoorstenen erg duur, maar met onze dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijpen bieden wij u een modern alternatief. Ze maken niet alleen indruk door hun fraaie uiterlijk, maar zijn ook aanzienlijk goedkoper dan de gemetselde versie.

Bij ons krijgt u een eerlijke prijs voor een roestvrijstalen kachelpijp tot en met  25 jaar garantie. Elk schoorsteenelement is TÜV-getest en CE-gecertificeerd. Onze materiaaldikte van 0,5 mm en de premium corrosieklasse (V2) garanderen onze producten een zeer lange levensduur. Uiteraard is ook een extreem hoge temperatuurbestendigheid van 600 °C gegeven.

Robuuste dubbelwandig kachelpijpen

Al onze roestvrijstalen kachelpijpen zijn dubbelwandig en geschikt voor zowel buiten als binnen. Door het dubbelwandige ontwerp van onze kachelpijpen heeft u geen extra isolatielaag nodig, maar kunt u de schoorsteen rechtstreeks gebruiken. Schoorstenen van roestvrijstaal zijn ook bestand tegen weersomstandigheden, zoals droogte of vocht. Daarom garanderen wij onze klanten dat onze roestvrijstalen schoorsteenproducten de juiste keuze zijn.

Onze Twist-Lock technologie maakt een zeer eenvoudige montage van onze producten mogelijk. Deze techniek doet denken aan een jampotsluiting en is zeer gemakkelijk te hanteren. Op basis van onze ervaring kunnen wij zeggen dat iedereen in enkele minuten onte sets in elkaar kunnen zetten.

Als u nog vragen heeft over de montage, kijk dan even naar de montagehandleiding of onze video. Hier laten wij u stap voor stap zien waar u bij de montage rekening mee moet houden. U kunt ons tijdens onze openingstijden ook per telefoon of e-mail bereiken.