Veranda/tuinhuis

whatsapp

WhatsApp

Contact us

+31 850090571

Contact us

Openingstijden

van maandag tot en met vrijdag

8:00 - 16:30

Wij hebben een complete en eenvoudig te installeren set gecreëerd voor uw veranda of tuinhuis. Alle dubbelwandige componenten zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS en zijn nu beschikbaar in binnendiameters van 130, 150, 180, en 200mm. Voor de buitendiameter moet u de 50mm aan de binnendiameter toevoegen om de dikte van de isolerende laag te verrekenen. Alle RVS componenten zijn TÜV getest en gecertificeerd.

Dankzij ons gepatenteerd Twist-Lock mechanisme op alle componenten, een speciaal schroef-octrooi, wordt de montage van de afzonderlijke onderdelen kinderspel: de zeer nauwkeurige en op maat gemaakte aansluitingen maken een eenvoudige montage mogelijk. Deze set voldoet aan alle eisen die aan een moderne kachelpijp worden gesteld. Hoge veiligheid, robuuste en hoogwaardige afwerking en een eerlijke prijs maken onze kachelpijp de nummer 1 keuze.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kachelpijp set zwart voor veranda/overkapping/tuinhuis
    Vanaf € 436,00
    Incl. 21% BTW, excl. verzend kosten
  2. Kachelpijp set voor veranda/overkapping/tuinhuis
    Vanaf € 271,00
    Incl. 21% BTW, excl. verzend kosten
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

RVS KACHELPIJP SETS: GEMAKKELIJK EN INSTALLEREN BINNEN NO-TIME!

Wilt u er achter komen wat de beste dubbelwandige kachelpijp set voor u geschikt is? Bent u geschrokken van onze lage prijzen, en bent u van plan een set aan te schaffen? Dan bent u hier op de juiste plek! In deze artikel leert u meer over de inhoud van onze kits en de onderdelen die onze kits onderscheiden. In onze online webshop vindt u de verschillende soorten sets en dit artikel zal u helpen om het verschil tussen onze verschillende kachelpijp-sets beter te begrijpen.


ONZE RVS KACHELPIJPEN IN SETS

Om zoveel mogelijk aan de klantbehoeften te voldoen, hebben we verschillende soorten kits opgesteld. Ten eerste hebben we kachelpijp kanalen in buiten sets die zijn ontworpen voor installatie langs de kamer-en-muurgevel. We hebben ook kachelpijp kanalen in onze binnen sets. Onder onze interieurkits hebben we drie verschillende configuraties. Ook hebben we recentelijk een set samengesteld voor een makkelijke installatie van een kachelpijp in uw veranda of tuinhuis.


EEN COMPLETE SET VOOR INSTALLATIE BINNENSHUIS

Ten eerste hebben we kachelpijp kanalen in kits met een aluminium dakdoorvoer. De aluminium dakdoorvoer is alleen geschikt voor een vlak dak, omdat het niet flexibel is in tegenstelling tot een dakdoorvoer met loodslab. De dakdoorvoer met aluminium kan niet worden gebruikt voor een pannendak.

Dan hebben we de kachelpijp set met loodslab. Het voordeel van lood in vergelijking met aluminium is dat het flexibel is en zich daarom gemakkelijk aanpast aan verschillende soorten daken. In beide sets kachelpijp kanalen, met lood of aluminium dakdoorvoeren, zijn de kits aangevuld met verstelbare muurbeugels om ervoor te zorgen dat het rookkanaal stevig aan uw muur is bevestigd.

Tot slot hebben we ook sets met een dak beugel en een vloer-/ plafond-afwerkingsplaat in plaats van muurbeugels. Deze sets zijn vooral interessant als een muurbeugel niet overal langs de kachelpijp aangesloten kan worden. We raden u echter aan om, indien mogelijk, een of meer verstelbare beugels bij te voegen. Dit maakt de installatie van kachelpijp sterker. We hebben verscheidene lengtes van muurbeugels: 5,5 cm, 6-10 cm, 10-20 cm, 20-40 cm, 30-60 cm.


EEN COMPLETE SET VOOR INSTALLATIE BUITENSHUIS

Naast onze sets voor installatie binnenshuis hebben we ook sets die geschikt zijn voor installatie langs de gevel. Deze sets hebben we in een verscheidene aantal lengtes beschikbaar, van 2,7 tot aan 11,7 meter, meer lengte-elementen toevoegen is altijd mogelijk.

De set kan op 2 manieren geïnstalleerd worden, waarbij het T-stuk op de wand wordt gemonteerd met behulp van een wandmontage standaard (niet inbegrepen) of dit kan ook op de vloer worden gemonteerd met de bijgeleverde bevestigingsplaat.

Nadien maakt u een koppeling met de kachel binnenshuis met behulp van het T-stuk en een lengte-element of een paspijp, daarna kunt u het aantal benodigde lengte-elementen bovenop het T-stuk monteren.


EEN COMPLETE SET VOOR INSTALLATIE IN UW VERANDA OF TUINHUIS

Als laatst hebben we de sets voor installatie in uw veranda of tuinhuis, waar deze sets zich in onderscheiden is de manier van zwarte lengte-elementen in dikwandig staal en onze gepatenteerde Twist-Lock dubbelwandige buizen. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de warmte van uw kachel binnenshuis en verzekerd zijn van een veilig afvoer kanaal dankzij onze dubbelwandige Twist-Lock buizen.