Door het dak

whatsapp

WhatsApp

Contact us

+31 850090571

Contact us

Openingstijden

van maandag tot en met vrijdag

8:00 - 16:30

Kachelpijp set via het dak

Hieronder vindt u roestvrijstalen kachelpijpen sets voor via het dak. Voor andere sets kunt u de volgende link gebruiken buiten langs de gevelveranda/tuinhuis of als kachelpijp onderdelen.

Wij bieden gratis levering voor alle bestellingen met een van onze schoorsteensets.

Als u vragen heeft of meer informatie wenst over onze producten, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team via telefoonnummer +3180090571 of via e-mail info@schoorsteen-rvs.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kachelpijp set via dak met muurbeugel 130 tot 200mm
    Vanaf € 374,00
    Incl. 21% BTW, excl. verzend kosten
  2. Kachelpijp set via dak met dak ondersteuning 80 tot 200mm
    Vanaf € 368,00
    Incl. 21% BTW, excl. verzend kosten
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Roestvrijstalen kachelpijp direct van de producent

Om thuis een gemoedelijk sfeer te creëren, is u niet veel voor nodig. Enkel een open haard en een daarbij passende kachelpijp. Bij ons heeft u de geweldige mogelijkheid, om uw droom om een eigen open haard te hebben binnen een mum van tijd voor elkaar te krijgen. Een keuze voor onze dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijp is dan natuurlijk vanzelfsprekend. Deze kunt u naar eigen wens door middel van onze dubbelwandige elementen samenstellen wat werkt volgens het praktischeModulaire principeDeze producten kunt u in onze Online-Shop aanschaffen

Bij ons vindt u Dubbelwandige sets uit roestvrijstaal in verscheidene lengtes en met verschillende binnendiameters. Onze pakketten voor de open haard hebben de hoogste kwaliteitstandaard en kunnen modulair uitgebreid worden Mocht het zo zijn dat de beschikbare Dubbelwandige set voor u niet past, dan kunt u heel eenvoudig een kachelpijpverlenging erbij nemen. U kunt producten zoals Dakdoorvoer en Bochten in de gewenste helling aanschaffen, maar ook verstelbare muurbeugels zijn verkrijgbaar in onze Online-Shop

Onze assortiment biedt u een hoge mate aan flexibiliteit voor uw kachelpijp. Hierdoor is de installatie van de roestvrijstalen kachelpijp zeer simpel en u kunt het gemakkelijk zelf monteren. Neem contact met ons op voor telefonisch advies.


Roestvrijstalen kachelpijpen zijn de moderne alternatieven voor de gemetselde haarden.

Voor ovens zoals open haarden of kachels is geschikte rookafzuiging vereist. Vaak zijn de bakstenen schoorstenen erg duur, maar we bieden u met onze dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijp een modern alternatief. Ze maken niet alleen indruk met hun mooie uiterlijk, maar zijn ook veel goedkoper dan de bakstenen versie.


Kachelpijp uit Roestvrijstaal – Dubbelwandig en robuust

Al onze roestvrijstalen kachelpijpen zijn dubbelwandig en daardoor voor de Buiten- als ook Binnenmontage geschikt. Door het dubbelwandige ontwerp van onze schoorstenen heeft u geen extra isolatielaag nodig, maar kunt u de schoorsteen direct gebruikenOnze roestvrijstalen kachelpijpen zijn ook bestand tegen weersomstandigheden zoals droogte of vocht. Daarom verzekeren we onze klanten dat onze roestvrijstalen schoorsteenproducten de juiste keuze zijn.


Onze Gepatenteerde Twist-Lock-Techniek maakt het mogelijk om uw roestvrijstalen kachelpijp gemakkelijk te installeren. Deze Techniek doet denken aan een Jampot-slot en is zeer licht te bedienen. Op basis van onze ervaring kunnen we zeggen dat zelfs een leek onze roestvrijstalen schoorsteenkit in slechts enkele minuten kan beheren. Mocht u toch nog vragen hebben betreft de installatie, kijk dan naar de installatiehandleiding of onze instructie-film. Hier leggen wij stap-voor-stap uit, wat u tijdens uw montage moet doen. Mocht u er nog steeds niet uitkomen dan kunt u ons bellen tijdens onze openings-tijden per telefoon of per E-Mail.