Herroepingsrecht en bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@schoorsteen-rvs.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: bepaalde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie. Op deze producten is het herroepingsrecht niet van toepassing. Dit betekent dat de verkoop van dergelijke producten na succesvolle betaling definitief is. Bij Schoorsteen-rvs gaat het specifiek om brandwerende wanddoorvoeren en op maat gemaakte verloopstukken die niet retour kunnen worden genomen.

Bij het retourneren dienen de producten naar ons distributiecentrum in Duitsland te worden verstuurd. Houdt hierbij rekening met de verzendkosten die van toepassing zijn. De adresgegevens:

ES Chimney System GmbH.
T.a.v. Dhr. Chen Sun
Elsflether Straße 1
27751 Delmenhorst
Duitsland
E-mail: info@schoorsteen-rvs.nl