Twist Lock System

WhatsApp-bericht voor roestvrijstalen schoorsteen
Bel ons op voor uw persoonlijke offerte! +31 850090571

Roestvrijstalen kachelpijp met het gepatenteerde Twist-Lock-SystemLangzaam maar zeker wordt het buiten kouder en ook in je woonkamer. Dit is hoe de winter herkenbaar is. Hoe maak je van je huis een gezellige, en warme plek? Dit doet u door onze roestvrijstalen kachelpijpen aan te schaffen! Deze zijn uitgerust met ons gepatenteerd Twist-Lock-systeem. Maar wat betekent Twist-Lock? Wij leggen het u uit.

Het gepatenteerde Twist-Lock-systeem is een door ons ontwikkeld proces om onze roestvrijstalen kachelpijp-onderdelen aan te sluiten. Dit geeft uw kachelpijp nog meer stabiliteit. De roterende verbinding op onze kachelpijp-onderdelen is vergelijkbaar met de jamglassluiting. Dit zorgt ervoor dat de afzonderlijke onderdelen in elkaar kunnen worden gestoken en kunnen worden gedraaid. Dit positieve effect beïnvloedt de volledige statische elektriciteit van de kachelpijp. Alle afzonderlijke onderdelen zijn veilig en stabiel verbonden dankzij het Twist-Lock-systeem.


Hoe wordt de stabiliteit van de kachelpijp verbeterd?

De items zijn niet alleen in elkaar gedraaid, maar ook voorzien van een klemband, die de stabiliteit enorm verhoogt. De klembanden werken door middel van een kliksluiting, daarom hoeft u niets te schroeven. Bovendien wordt het binnendringen van vocht en het ontsnappen van roetdeeltjes voorkomen.


Kan ik zelf een roestvrijstalen kachelpijp installeren?

twist-lock system

Met het Twist-Lock-systeem garanderen wij u een kindvriendelijke constructie! U hoeft geen specialist te zijn voor de installatie van de roestvrijstalen kachelpijp van Schoorsteen-rvs. Nadat u een overzicht van de artikelen hebt en de montage-instructies hebt ontvangen, kunt u aan de slag. Om uw huis voor te bereiden op de winter, is een roestvrijstalen kachelpijp met twist-lock-systeem en een isolerende laag van keramische glasvezel (25 mm) en bovendien met een zeer laag gewicht van het materiaal de beste keuze.


Is er kans op gevaar bij het opbouwen van een roestvrijstalen kachelpijp?

Het risico op letsel bij het bouwen van onze stenen is nauwelijks. Als u al slechte ervaring heeft opgedaan met andere fabrikanten, kunnen wij u geruststellen dat bij ons dit niet het geval is. Omdat er bij ons geen scherpe randen zijn. Maar u moet slechts een beetje handvaardigheid bezitten, dan zou de installatie geen probleem voor u moeten zijn.


Waar moet je nog meer op letten?

Bespreek vooraf uw bouwproject met uw schoorsteenveger. U ontvangt van hem specifieke aanwijzingen zodat we uw roestvrijstalen kachelpijp kunnen plannen. Wij bieden u verschillende lengte-elementen voor uw roestvrijstalen kachelpijp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters van 130 mm, 150 mm, 180 mm en 200 mm. Houd er rekening mee dat we altijd praten over de binnendiameter in onze online shop. Bij de opgegeven diameter wordt een isolatiedikte van 50 mm toegevoegd (rondom isolatie van 25 mm). Als u van plan bent meerdere T-stukken te installeren in plaats van slechts één, hebben we de nodige materiaal voor u klaar liggen. Als u ergens tegen aan loopt of u weet het even niet meer, dan helpen we u graag op elk gewenst moment. U kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail (info@schoorsteen-rvs.nl) of per telefoon. (085-0185211)Weet u wat u nodig heeft? Inderdaad een Roestvrijstalen kachelpijp! - een met het Twist-Lock-System!