Ø180mm Rookkanaal configureren voor binnen en buiten

Twist-Lock-Systeem

Twist-Lock-Systeem

garantie

Tot 25 jaar garantie

CE en TÜV gecertificeerd

Material

316L (1.4404) binnenpijp en 304 (1.4301) buitenpijp

0,5mm materiaalsterkte

Montageanleitung

Voor vaste brandstoffen, gas en olie

Tot 600°C bij constant gebruik / getest tot 1000°

montage

MontageaanleidingTwist-Lock-Syteem

Gratis verzending op alle sets

Ø180mm Rookkanaal configureren voor binnen en buiten aanpassen
Lengte element 1000mm Ø 180mm   + € 108,00

* Verplichte velden

Uw aanpassing
 Ø180mm Rookkanaal configureren voor binnen en buiten
Ø180mm Rookkanaal configureren voor binnen en buiten

Op voorraad

€ 167,00

Incl. 21% VAT , excl. Shipping Cost
Samenvatting

  Twist-Lock systeem

  Ons Twist-Lock systeem bespaart u
  veel tijd bij de opbouw van uw kachelpijp en zorgt
  voor een stabiele en duidelijke opbouw.

  chapeau pare plue avec fleche

  Hoogwaardig roestvrijstaal

  Onze kachelpijpen zijn van de hoogste kwaliteit
  roestvrijstaal: 316L (1.4404) binnenpijp en 304 (1.4301)
  buitenpijp met een materiaaldikte van 0,5mm.
  Onze producten voldoen aan de hoogste
  kwaliteitsmanagement eisen van ISO 9001 en zijn TÜV
  gecertificeerd.

  Collerette Collier et Solin de toit

  Advies en verzending

  Heeft u vragen dan kunt u ons per telefoon of
  e-mail bereiken voor advies op maat.
  Onze producten worden direct van het
  distributiecentrum in Duitsland naar u verstuurd
  voor een snelle en zekere levering.

  Coquille Isolante avec plaque de finition
  chapeau pare plue avec fleche Collerette Collier et Solin de toit Coquille Isolante avec plaque de finition
  Schrijf uw eigen review
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

  FAQ

  Onze jarenlange ervaring in de verkoop van schoorstenen is onovertroffen, wat veel vragen oplevert voor de klant. We hebben deze vragen beantwoord en een kleine vragenlijst voor u gemaakt, zodat u altijd online antwoorden op uw vragen kunt krijgen.


  Met ons Twist-Lock-systeem kunt u de schoorsteen eenvoudig en snel installeren. Dit systeem bestaat uit een roterende koppeling waarmee de afzonderlijke componenten kunnen worden gestapeld en vastgedraaid (zoals bij een jampotsluiting). We leveren ook een klemband voor extra bevestiging. Alle componenten zijn gesloten. De isolatie is dus niet zichtbaar van buitenaf, waardoor roetdeeltjes niet kunnen ontsnappen. Het Twist-Lock-systeem zorgt voor een hogere stabiliteit van de volledig gemonteerde kachelpijp.

  Onze dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijpen zijn TÜV-getest en CE-gecertificeerd. Deze zijn gemaakt van V4A en V2A roestvrij staal. Dit type roestvrij staal staat bekend om zijn lange levensduur en hittebestendigheid tot 600 ° C. Alle roestvrijstalen kachelpijpen zijn te koop in onze online winkel en zijn dubbelwandig. Ze hebben een isolatiedikte van 25 mm en zijn uitgerust met ons Twist-Lock-systeem.

  De roestvrijstalen kachelpijpen van ES Chimney System GmbH zijn eenvoudig in ontwerp en installatie. Ze zijn ook erg stabiel en hebben een elegant en modern design.
  Dankzij de zeer goede isolatie kunnen onze kachelpijpen de warmte zeer goed opslaan, zodat een optimale temperatuur in uw kamers kan worden bereikt en gehandhaafd. Vanwege het zuivere roestvrij staal dat we voor onze producten gebruiken, hebben onze kachelpijpen geen metaalgehalte, en zijn daarom niet magnetisch en daarom ook roestvrij. Wij geven u tot 25 jaar garantie!

  Een schoorsteenveger naar keuze kan meestal uw roestvrijstalen schoorsteen reinigen. Hij moet de algemene regels volgen om een goede reiniging uit te voeren. U moet er dan echter voor zorgen dat uw kachel volledig is afgekoeld vóór de datum van het vegen van de schoorsteen.
  Ein Schornsteinfeger Ihres Vertrauens darf in der Regel Ihren Edelstahlschornstein reinigen. Die allgemeinen Regeln muss er dabei einhalten, um eine ordnungsgemäße Reinigung durchzuführen. Sie müssen dann jedoch dafür sorgen, dass Ihr Kaminofen vor dem Termin des Schornsteinfegers vollständig abgekühlt ist.
  Hoe vaak uw roestvrijstalen schoorsteen moet worden schoongemaakt, hangt af van hoe u deze gebruikt. Dit kan één keer per jaar tot vier keer per jaar gebeuren. Het exacte aantal per jaar moet worden besproken met uw schoorsteenveger.

  Bij een binnentemperatuur tot 250 ° C is de roestvrijstalen kachelpijp ook van buiten warm. Het warmste punt bevindt zich ongeveer boven de connector. Deze site is meestal buiten het bereik van kinderen. Je kunt jezelf er niet mee verbranden, maar je moet voorzichtig zijn, want het is erg warm!


  Ja, de installatie van onze schoorstenen is heel eenvoudig en snel. Voor de exacte beschrijving bent u van harte welkom om onze video's te bekijken.


  Ja, onze schoorstenen zijn CE-gecertificeerd en TÜV-goedgekeurd.


  De levertijd is meestal 3-5 dagen. Verdere details over de verzendkosten vindt u hier.

  Ja, onze producten kunnen binnen 14 dagen worden geruild of geretourneerd als ze niet worden gebruikt. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon 085-0185211 of schrijf een e-mail naar info@schoorsteen-rvs.de en registreer de retour bij ons.


  U kunt bij ons altijd meer artikelen online bestellen. Als u niet zeker weet of er wat ontbreekt, neem dan gerust contact met ons op zodat we u kunnen helpen.


  Klik hier, om onze conformiteitsverklaring te downloaden of neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen u vervolgens het certificaat per e-mail toesturen.


  Klik hier, om uw installatie-instructies te downloaden of neem telefonisch contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder!
  Staan uw vragen hier niet bij?

  Schrijf ons dan een E-Mail naar info@schoorsteen-rvs.nl of bel ons op nummer +31 850090571. Wij helpen u graag verder!
  Het Team van


  Schoorsteen-rvs.nl

  Montage instructies PDF_Download
  Prestatieverklaring (DoP) PDF_Download
  Download garantieverklaring PDF_Download