whatsapp

WhatsApp

Contact us

+31 850090571

Contact us

Openingstijden

van maandag tot en met vrijdag

8:00 - 16:30

Kachelpijp set voor veranda/overkapping/tuinhuis

Levertijd
2 - 5 dagen
Twist-Lock-Systeem

Twist-Lock-Systeem

garantie

Tot 25 jaar garantie

CE en TÜV gecertificeerd

Material

316L (1.4404) binnenpijp en 304 (1.4301) buitenpijp

0,5mm materiaalsterkte

Montageanleitung

Voor vaste brandstoffen, gas en olie

Tot 600°C bij constant gebruik / getest tot 1000°

montage

MontageaanleidingTwist-Lock-Syteem

Gratis verzending op alle sets

Op voorraad
SKU
veranda-tuinhuis-kachelpijp-rvs-set-standaard_confi
Vanaf € 279,53
Incl. 21% BTW, excl. verzend kosten

RVS kachelpijp set-Standaard

Onze dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijp set standaard pakket is gemaakt voor bijvoorbeeld uw tuinhuis, waar het belangrijk is voor het oog dat aan de buitenkant van uw tuinhuis uw kachelpijp zwart is, maar binnen in uw tuinhuis de kleur niet zoveel uitmaakt en prima zilver mag zijn. Hierdoor hebben wij onze ‘’standaard’’ pakket ontworpen. Een pakket waar niet al te veel eisen voor de klant aan bod komen maar wel compleet is om zo snel mogelijk te kunnen genieten van uw roestvrijstalen kachelpijp set.

Beschrijving van de levering:

Enkelwandig lengte-element 1000 mm

Dit lengte-element wordt gemonteerd op uw openhaard tot aan het plafond van uw veranda en/of blokhut. De andere kant van het element wordt gemonteerd op een verloopstuk dat overgaat naar een RVS dubbelwandige kachelpijp.

Rechte lengte-elementen 1000 mm

Dubbelwandige rechte lengte-elementen (1000 mm) met praktische Twist-Lock aansluiting. Met de rechte lengte-elementen bereikt u de gewenste hoogte voor uw kachelpijp.

Dakdoorvoer

De dakdoorvoer is geschikt voor dubbelwandige kachelpijpelementen met een diameter van 130 mm tot 200 mm.
Afhankelijk van uw dakhelling kunt u kiezen voor een dakdoorvoer die geschikt is voor uw situatie.

Stormkraag

Dit element is essentieel wanneer een dakdoorvoer wordt geinstalleerd en wordt gebruikt om extra bescherming te bieden tegen wind en regen.

Enkel naar dubbelwand adapter 2 mm

De enkel- naar dubbelwand adapter dient als verbinding van de enkelwandige kachelpijp binnenshuis naar de dubbelwandige Twist-Lock roestvrijstalen kachelpijp (materiaaldikte 2 mm).

Regenkap met windbescherming

De regenkap wordt als een bovenste sluiting op de roestvrijstalen kachelpijp bevestigd door middel van het Twist-Lock mechanisme en is daarnaast ook extra beveiligd met een klemband. Door de geïntegreerde windbescherming wordt de kachelpijp beschermd tegen windstoten en wordt er extra bescherming geboden tegen het nestelen van kauwen en andere vogels.

Klemband

Onze roestvrijstalen klembanden hebben een klikvergrendeling en versterken de individuele verbindingen tussen kachelpijpelementen.

  • Kachelpijp rookkanaal dubbelwandige pijp buitenhaard concentrische dakdoorvoer loodslab Pelletkachel De Kachelwinkel Geisoleerde Inox Rvs Dakdoorvoer Zwart Rookgasafvoer Bouwen Kopen veranda tuin bouwen schoorsteen tuinhuis veranda sfeerhaard rookgaskanaal houtkachel Omkokering Pelletkachel Overkapping Twist lock chimney
Meer informatie
Levertijd 2 - 5 dagen
Gegevens
Lengte
Dikwandig lengte element 1000mm
Lengte element 1000 mm
Adapter DW/EW
Dakdoorvoer
Stormkraag
Regenkap
Klemband
3 2 1 1 1 1 1 2
4 3 1 1 1 1 1 2
*Alle informatie in stukjes
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Onze jarenlange ervaring in de verkoop van schoorstenen is onovertroffen, wat veel vragen oplevert voor de klant. We hebben deze vragen beantwoord en een kleine vragenlijst voor u gemaakt, zodat u altijd online antwoorden op uw vragen kunt krijgen.


Met ons Twist-Lock-systeem kunt u de schoorsteen eenvoudig en snel installeren. Dit systeem bestaat uit een roterende koppeling waarmee de afzonderlijke componenten kunnen worden gestapeld en vastgedraaid (zoals bij een jampotsluiting). We leveren ook een klemband voor extra bevestiging. Alle componenten zijn gesloten. De isolatie is dus niet zichtbaar van buitenaf, waardoor roetdeeltjes niet kunnen ontsnappen. Het Twist-Lock-systeem zorgt voor een hogere stabiliteit van de volledig gemonteerde kachelpijp.

Onze dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijpen zijn TÜV-getest en CE-gecertificeerd. Deze zijn gemaakt van V4A en V2A roestvrij staal. Dit type roestvrij staal staat bekend om zijn lange levensduur en hittebestendigheid tot 600 ° C. Alle roestvrijstalen kachelpijpen zijn te koop in onze online winkel en zijn dubbelwandig. Ze hebben een isolatiedikte van 25 mm en zijn uitgerust met ons Twist-Lock-systeem.

De roestvrijstalen kachelpijpen van ES Chimney System GmbH zijn eenvoudig in ontwerp en installatie. Ze zijn ook erg stabiel en hebben een elegant en modern design.
Dankzij de zeer goede isolatie kunnen onze kachelpijpen de warmte zeer goed opslaan, zodat een optimale temperatuur in uw kamers kan worden bereikt en gehandhaafd. Vanwege het zuivere roestvrij staal dat we voor onze producten gebruiken, hebben onze kachelpijpen geen metaalgehalte, en zijn daarom niet magnetisch en daarom ook roestvrij. Wij geven u tot 25 jaar garantie!

Een schoorsteenveger naar keuze kan meestal uw roestvrijstalen schoorsteen reinigen. Hij moet de algemene regels volgen om een goede reiniging uit te voeren. U moet er dan echter voor zorgen dat uw kachel volledig is afgekoeld vóór de datum van het vegen van de schoorsteen.
Ein Schornsteinfeger Ihres Vertrauens darf in der Regel Ihren Edelstahlschornstein reinigen. Die allgemeinen Regeln muss er dabei einhalten, um eine ordnungsgemäße Reinigung durchzuführen. Sie müssen dann jedoch dafür sorgen, dass Ihr Kaminofen vor dem Termin des Schornsteinfegers vollständig abgekühlt ist.
Hoe vaak uw roestvrijstalen schoorsteen moet worden schoongemaakt, hangt af van hoe u deze gebruikt. Dit kan één keer per jaar tot vier keer per jaar gebeuren. Het exacte aantal per jaar moet worden besproken met uw schoorsteenveger.

Bij een binnentemperatuur tot 250 ° C is de roestvrijstalen kachelpijp ook van buiten warm. Het warmste punt bevindt zich ongeveer boven de connector. Deze site is meestal buiten het bereik van kinderen. Je kunt jezelf er niet mee verbranden, maar je moet voorzichtig zijn, want het is erg warm!


Ja, de installatie van onze schoorstenen is heel eenvoudig en snel. Voor de exacte beschrijving bent u van harte welkom om onze video's te bekijken.


Ja, onze schoorstenen zijn CE-gecertificeerd en TÜV-goedgekeurd.


De levertijd is meestal 3-5 dagen. Verdere details over de verzendkosten vindt u hier.

Ja, onze producten kunnen binnen 14 dagen worden geruild of geretourneerd als ze niet worden gebruikt. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon 085-0185211 of schrijf een e-mail naar info@schoorsteen-rvs.de en registreer de retour bij ons.


U kunt bij ons altijd meer artikelen online bestellen. Als u niet zeker weet of er wat ontbreekt, neem dan gerust contact met ons op zodat we u kunnen helpen.


Klik hier, om onze conformiteitsverklaring te downloaden of neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen u vervolgens het certificaat per e-mail toesturen.


Klik hier, om uw installatie-instructies te downloaden of neem telefonisch contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder!




Staan uw vragen hier niet bij?

Schrijf ons dan een E-Mail naar info@schoorsteen-rvs.nl of bel ons op nummer +31 850090571. Wij helpen u graag verder!




Het Team van


Schoorsteen-rvs.nl

Montage instructies PDF_Download
Prestatieverklaring (DoP) PDF_Download
Download garantieverklaring PDF_Download