whatsapp

WhatsApp

Contact us

+31 850090571

Contact us

Openingstijden

van maandag tot en met vrijdag

8:00 - 16:30

Kachelpijp set via dak met dak ondersteuning 80 tot 200mm

Levertijd
2-3 dagen
Van € 340,00
Incl. 21% VAT , excl. Shipping Cost
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
KitinterieurSP_config
Twist-Lock-Systeem

Twist-Lock-Systeem

garantie

Tot 25 jaar garantie

CE en TÜV gecertificeerd

Material

316L (1.4404) binnenpijp en 304 (1.4301) buitenpijp

0,5mm materiaalsterkte

Montageanleitung

Voor vaste brandstoffen, gas en olie

Tot 600°C bij constant gebruik / getest tot 1000°

montage

MontageaanleidingTwist-Lock-Syteem

Gratis verzending op alle sets

 De dubbelwandige kachelpijp set voor gebruik binnenshuis bestaat uit dubbelwandige roestvrijstalen elementen die samen een hoogte van 2 tot 4 meter hebben. Elk element is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal (AISI 316 L) met een isolatielaag van 0,5 mm en een keramische isolatie van 25 mm.

Alle elementen zijn TÜV getest en gecertificeerd.

Door ons eigen Twist-Lock methode, wordt de installatie van de individuele onderdelen vereenvoudigd. De op maat gemaakte aansluitingen maken een simpele installatie mogelijk. Het pakket voldoet aan de gevraagde eisen die bij een moderne kachelpijp worden gesteld. Hoge waarborg, stevig, en uitmuntende afwerking en een fair-prijs maken onze kachelpijp de nummer 1 keuze.

Het dubbelwandige set voor de kachelpijp bij het in-house gebruiken bevat:
- Dubbelwandige RVS componenten de tezamen een lengte van 2 tot 4 meter bevatten. afhankelijk van uw keuze
- Elke element is vervaardigd uit hoogwaardige RVS (AISI 316 L) met een isolerende laag van 0,5mm en een keramische isolatie van 25mm.
- Alle componenten die u bij ons besteld zijn TÜV als ook CE gekeurd.

Omschrijving van de inhoud:

Rechte lengte-elementen 1000 mm 

Dubbelwandige rechte lengte-componenten (1000mm) met Simpele Twist-Lock aansluiting. Met de rechte lengte-componenten bereikt u de benodigde lengte voor uw kachelpijp.

Loodschort

Het loodschort is soepel en kan naar eigen behoefte met een klein beetje kracht opgerold worden om de doorgang goed af te sluiten. De dak doorvoer is goed voor dubbelwandige kachelpijpcomponenten met een diameter van 130mm tot 200mm.  

Stormkraag

Dit component is belangrijk wanneer een dakdoorvoer wordt geïnstalleerd en wordt gebruikt om meer beveiliging te bieden tegen wind en regen.

Enkel naar dubbelwand adapter 2 mm 
De enkelwand naar dubbelwand adapter fungeert als een connectie van de enkelwandige kachelpijp binnenshuis naar de dubbelwandige Twist-Lock RVS kachelpijp (materiaaldikte 2mm).

Regenkap met windbescherming

De regenkap wordt als een bovenste sluiting op de RVS kachelpijp geplaatst door middel van het Twist-Lock mechanisme en is daarbij ook extra beschermd door middel van een klemband. Door de geïntegreerde windbescherming wordt de kachelpijp beschermd tegen windstoten en wordt er extra beveiliging verzekerd tegen het weren van kauwen en anders soorten vogels.

Klemband 
Onze RVS klembanden hebben een kliksluiting en versterken de individuele verbindingen tussen kachelpijpcomponenten.

Dak ondersteuning

Met de ondersteuning voor u dak is het mogelijk uw kachelpijp onder het dak te bevestigen.

Brandseparatieplaat

Met de afwerkingscomponent kan het gat wat nodig is voor de kachelpijp in de vloer of plafond gedicht worden.

  • Kachelpijp rookkanaal dubbelwandige pijp buitenhaard concentrische dakdoorvoer loodslab Pelletkachel De Kachelwinkel Geisoleerde Inox Rvs Dakdoorvoer Zwart Rookgasafvoer Bouwen Kopen veranda tuin bouwen schoorsteen tuinhuis veranda sfeerhaard rookgaskanaal houtkachel Omkokering Pelletkachel Overkapping Twist lock chimney
Meer informatie
Levertijd 2-3 dagen
Gegevens
Lengte
Lengte element 1000 mm
Adapter DW/EW
Dakdoorvoer
Stormkraag
Regenkap
Klemband
Brandseperatieplaat
Dakondersteuning
2 2 1 1 1 1 3 1 1
3 3 1 1 1 1 4 1 1
4 4 1 1 1 1 5 1 1
*Alle informatie in stukjes
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

FAQ

Onze jarenlange ervaring in de verkoop van schoorstenen is onovertroffen, wat veel vragen oplevert voor de klant. We hebben deze vragen beantwoord en een kleine vragenlijst voor u gemaakt, zodat u altijd online antwoorden op uw vragen kunt krijgen.


Met ons Twist-Lock-systeem kunt u de schoorsteen eenvoudig en snel installeren. Dit systeem bestaat uit een roterende koppeling waarmee de afzonderlijke componenten kunnen worden gestapeld en vastgedraaid (zoals bij een jampotsluiting). We leveren ook een klemband voor extra bevestiging. Alle componenten zijn gesloten. De isolatie is dus niet zichtbaar van buitenaf, waardoor roetdeeltjes niet kunnen ontsnappen. Het Twist-Lock-systeem zorgt voor een hogere stabiliteit van de volledig gemonteerde kachelpijp.

Onze dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijpen zijn TÜV-getest en CE-gecertificeerd. Deze zijn gemaakt van V4A en V2A roestvrij staal. Dit type roestvrij staal staat bekend om zijn lange levensduur en hittebestendigheid tot 600 ° C. Alle roestvrijstalen kachelpijpen zijn te koop in onze online winkel en zijn dubbelwandig. Ze hebben een isolatiedikte van 25 mm en zijn uitgerust met ons Twist-Lock-systeem.

De roestvrijstalen kachelpijpen van ES Chimney System GmbH zijn eenvoudig in ontwerp en installatie. Ze zijn ook erg stabiel en hebben een elegant en modern design.
Dankzij de zeer goede isolatie kunnen onze kachelpijpen de warmte zeer goed opslaan, zodat een optimale temperatuur in uw kamers kan worden bereikt en gehandhaafd. Vanwege het zuivere roestvrij staal dat we voor onze producten gebruiken, hebben onze kachelpijpen geen metaalgehalte, en zijn daarom niet magnetisch en daarom ook roestvrij. Wij geven u tot 25 jaar garantie!

Een schoorsteenveger naar keuze kan meestal uw roestvrijstalen schoorsteen reinigen. Hij moet de algemene regels volgen om een goede reiniging uit te voeren. U moet er dan echter voor zorgen dat uw kachel volledig is afgekoeld vóór de datum van het vegen van de schoorsteen.
Ein Schornsteinfeger Ihres Vertrauens darf in der Regel Ihren Edelstahlschornstein reinigen. Die allgemeinen Regeln muss er dabei einhalten, um eine ordnungsgemäße Reinigung durchzuführen. Sie müssen dann jedoch dafür sorgen, dass Ihr Kaminofen vor dem Termin des Schornsteinfegers vollständig abgekühlt ist.
Hoe vaak uw roestvrijstalen schoorsteen moet worden schoongemaakt, hangt af van hoe u deze gebruikt. Dit kan één keer per jaar tot vier keer per jaar gebeuren. Het exacte aantal per jaar moet worden besproken met uw schoorsteenveger.

Bij een binnentemperatuur tot 250 ° C is de roestvrijstalen kachelpijp ook van buiten warm. Het warmste punt bevindt zich ongeveer boven de connector. Deze site is meestal buiten het bereik van kinderen. Je kunt jezelf er niet mee verbranden, maar je moet voorzichtig zijn, want het is erg warm!


Ja, de installatie van onze schoorstenen is heel eenvoudig en snel. Voor de exacte beschrijving bent u van harte welkom om onze video's te bekijken.


Ja, onze schoorstenen zijn CE-gecertificeerd en TÜV-goedgekeurd.


De levertijd is meestal 3-5 dagen. Verdere details over de verzendkosten vindt u hier.

Ja, onze producten kunnen binnen 14 dagen worden geruild of geretourneerd als ze niet worden gebruikt. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon 085-0185211 of schrijf een e-mail naar info@schoorsteen-rvs.de en registreer de retour bij ons.


U kunt bij ons altijd meer artikelen online bestellen. Als u niet zeker weet of er wat ontbreekt, neem dan gerust contact met ons op zodat we u kunnen helpen.


Klik hier, om onze conformiteitsverklaring te downloaden of neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen u vervolgens het certificaat per e-mail toesturen.


Klik hier, om uw installatie-instructies te downloaden of neem telefonisch contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder!
Staan uw vragen hier niet bij?

Schrijf ons dan een E-Mail naar info@schoorsteen-rvs.nl of bel ons op nummer +31 850090571. Wij helpen u graag verder!
Het Team van


Schoorsteen-rvs.nl

Montage instructies PDF_Download
Prestatieverklaring (DoP) PDF_Download
Download garantieverklaring PDF_Download

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of