WhatsApp-bericht voor roestvrijstalen schoorsteen
Bel ons op voor uw persoonlijke offerte! +31 850090571

Veranda/tuinhuis RVS kachelpijp set-Standaard

Levertijd
5-7 dagen
Op voorraad
SKU
veranda-tuinhuis-kachelpijp-rvs-set-standaard_confi
Vanaf € 250,50
Incl. 21% BTW, excl. verzend kosten

RVS kachelpijp set-Standaard

Onze dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijp set standaard pakket is gemaakt voor bijvoorbeeld uw tuinhuis, waar het belangrijk is voor het oog dat aan de buitenkant van uw tuinhuis uw kachelpijp zwart is, maar binnen in uw tuinhuis de kleur niet zoveel uitmaakt en prima zilver mag zijn. Hierdoor hebben wij onze ‘’standaard’’ pakket ontworpen. Een pakket waar niet al te veel eisen voor de klant aan bod komen maar wel compleet is om zo snel mogelijk te kunnen genieten van uw roestvrijstalen kachelpijp set.

Beschrijving van de levering:

Enkelwandig lengte-element 1000 mm

Dit lengte-element wordt gemonteerd op uw openhaard tot aan het plafond van uw veranda en/of blokhut. De andere kant van het element wordt gemonteerd op een verloopstuk dat overgaat naar een RVS dubbelwandige kachelpijp.

Rechte lengte-elementen 1000 mm

Dubbelwandige rechte lengte-elementen (1000 mm) met praktische Twist-Lock aansluiting. Met de rechte lengte-elementen bereikt u de gewenste hoogte voor uw kachelpijp.

Dakdoorvoer

De dakdoorvoer is geschikt voor dubbelwandige kachelpijpelementen met een diameter van 130 mm tot 200 mm.
Afhankelijk van uw dakhelling kunt u kiezen voor een dakdoorvoer die geschikt is voor uw situatie.

Stormkraag

Dit element is essentieel wanneer een dakdoorvoer wordt geinstalleerd en wordt gebruikt om extra bescherming te bieden tegen wind en regen.

Enkel naar dubbelwand adapter 2 mm

De enkel- naar dubbelwand adapter dient als verbinding van de enkelwandige kachelpijp binnenshuis naar de dubbelwandige Twist-Lock roestvrijstalen kachelpijp (materiaaldikte 2 mm).

Regenkap met windbescherming

De regenkap wordt als een bovenste sluiting op de roestvrijstalen kachelpijp bevestigd door middel van het Twist-Lock mechanisme en is daarnaast ook extra beveiligd met een klemband. Door de geïntegreerde windbescherming wordt de kachelpijp beschermd tegen windstoten en wordt er extra bescherming geboden tegen het nestelen van kauwen en andere vogels.

Klemband

Onze roestvrijstalen klembanden hebben een klikvergrendeling en versterken de individuele verbindingen tussen kachelpijpelementen.

  • Kachelpijp rookkanaal dubbelwandige pijp buitenhaard concentrische dakdoorvoer loodslab Pelletkachel De Kachelwinkel Geisoleerde Inox Rvs Dakdoorvoer Zwart Rookgasafvoer Bouwen Kopen veranda tuin bouwen schoorsteen tuinhuis veranda sfeerhaard rookgaskanaal houtkachel Omkokering Pelletkachel Overkapping Twist lock chimney
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Montage instructies Twistlock PDF_Download
Instructies voor set binnen met muurbeugel PDF_Download
Instructies voor set veranda of tuinhuis PDF_Download
Instructies voor set binnen met dakondersteuning PDF_Download
Instructies voor set buiten met dakdoorvoering PDF_Download
Instructies voor set buiten met bocht PDF_Download
Instructies voor set buiten standaard bodem of wandmontage PDF_Download