Kachelpijp sets: eenvoudig en binnen no-time te installeren

KACHELPIJP SETS: EENVOUDIG EN BINNEN NO-TIME TE INSTALLEREN


EENVOUDIG EN BINNEN NO-TIME INSTALLEREN


Bent u benieuwd naar onze roestvrijstalen dubbelwandige kachelpijpen en hun configuraties? Bent u geïnteresseerd in onze dubbelwandige kachelpijpen of in een van onze complete sets? Dan bent u hier op de juiste plek! In deze artikel leert u meer over de inhoud van onze sets en de onderdelen die onze kits differentiëren. In onze online winkel vindt u verscheidene soorten kits en dit artikel zal u helpen om het verschil tussen onze verscheidene kachelpijp sets beter te begrijpen.

ONZE KACHELPIJPEN IN SETS


Om te kunnen voldoen aan de behoeften van de klant hebben we verschillende soorten sets opgesteld. Ten eerste hebben we kachelpijp kanalen in buiten sets die zijn ontworpen voor de installatie langs de kamer-en-muurgevel. We hebben ook kachelpijpen in binnen set uitvoering. Al onze sets zijn terug te vinden onder het kopje KACHELPIJP SETS. Ook hebben we sets samengesteld speciaal voor een makkelijke installatie van uw kachelpijp in uw veranda, tuinhuis, overkapping, of blokhut.

EEN COMPLETE SET VOOR INSTALLATIE BINNENSHUIS


In ons assortiment vindt u kachelpijp kanalen in kits met een aluminium dakdoorvoer. De aluminium dakdoorvoer is alleen geschikt voor een vlak dak, omdat het niet flexibel is in tegenstelling tot een dakdoorvoer met loodslab. De dakdoorvoer met aluminium kan niet worden gebruikt voor een pannendak.

Daarnaast hebben wij ook de kachelpijp set met loodslab. Het voordeel van lood in vergelijking met aluminium is dat het flexibel is en daarom gemakkelijk aanpast aan verscheidene soorten daken. In beide sets kachelpijp kanalen, met lood of aluminium dakdoorvoeren, zijn de kits aangevuld met vertelbare muurbeugels om ervoor te zorgen dat het rookkanaal stevig aan uw muur is bevestigd.

Ten slotte hebben we ook kits met een dak beugel en een vloer- / plafond-afwerkingsplaat in plaats van muurbeugels. Deze sets zijn vooral interessant als een muurbeugel niet overal langs de kachelpijp aangesloten kan worden. We raden u echter aan om, indien mogelijk, een of meer verstelbare beugels toe te voegen. Dit versterkt de installatie van de kachelpijp. We hebben verschillende lengtes van muurbeugels: 5,5 cm, 6-10 cm, 10-20 cm, 20-40 cm, 30-60 cm.

EEN COMPLETE SET VOOR INSTALLATIE BUITENSHUIS


Naast onze sets voor een installatie binnenshuis hebben we ook sets die geschikt zijn voor installatie langs de gevel. Deze sets hebben we in verscheidene aantal lengtes beschikbaar, van 2,7 tot aan 11,7 meter, meer lengte-elementen toevoegen is altijd mogelijk.

De set kan op 2 manieren geïnstalleerd worden, waarbij het T-stuk op de wand wordt gemonteerd met behulp van een wandmontage standaard (niet inbegrepen) of kan op de vloer worden gemonteerd met de bijgeleverde bevestigingsplaat.

Vervolgens maakt u de verbinding met de kachel binnenshuis met behulp van het T-stuk en een lengte-element of een paspijp, daarna kunt u het aantal benodigde lengte-elementen bovenop het T-stuk monteren.

EEN COMPLETE SET VOOR INSTALLATIE IN UW VERANDA, OVERKAPPING, TUINHUIS, OF BLOKHUT.


Als laatste hebben we de sets voor installatie in uw veranda of tuinhuis, waar deze sets zich in differentiëren is de combinatie van zwarte lengte-elementen in dikwandig staal en onze Twist-Lock dubbelwandige buizen. Hierdoor kunt u meer genieten van de warmte van uw kachel in uw huis en verzekerd zijn van een veilig afvoer kanaal dankzij onze dubbelwandige Twist-Lock buizen.