Kachelpijp sets: makkelijk en snel installeren

Kachelpijp sets: makkelijk en snel installeren

Wilt u meer weten over onze roestvrijstalen dubbelwandige kachelpijpen en hun configuraties? Bent u geïnteresseerd in onze dubbelwandige kachelpijpen in een complete set? U bent hier op de juiste plaats! In dit artikel leert u meer over de inhoud van onze kits en de elementen die onze kits differentiëren. In onze online winkel vindt u verschillende soorten kits en dit artikel zal u helpen om het verschil tussen onze verschillende kachelpijp sets beter te begrijpen.

ONZE KACHELPIJPEN IN KITS

Om het beste aan ieders behoeften te voldoen, hebben we verschillende soorten kits opgesteld. Ten eerste hebben we kachelpijp kanalen in buiten sets die zijn ontworpen voor installatie langs de kamer-en-muurgevel. We hebben ook kachelpijp kanalen in binnen sets. Onder onze interieurkits hebben we drie verschillende configuraties. Ook hebben we recentelijk een set samengesteld voor een makkelijke installatie van een kachelpijp in uw veranda of tuinhuisje.

EEN COMPLETE KIT VOOR INSTALLATIE BINNENSHUIS

Ten eerste hebben we kachelpijp kanalen in kits met een aluminium dakdoorvoer. De aluminium dakdoorvoer is alleen geschikt voor een vlak dak, omdat het niet flexibel is in tegenstelling tot een dakdoorvoer met loodslab. De dakdoorvoer met aluminium kan niet worden gebruikt voor een pannendak.

Dan hebben we de kachelpijp set met loodslab. Het voordeel van lood in vergelijking met aluminium is dat het flexibel is en zich daarom gemakkelijk aanpast aan verschillende soorten daken. In beide sets kachelpijp kanalen, met lood of aluminium dakdoorvoeren, zijn de kits aangevuld met verstelbare muurbeugels om ervoor te zorgen dat het rookkanaal stevig aan uw muur is bevestigd.

Ten slotte hebben we ook kits met een dak beugel en een vloer- / plafondafwerkingsplaat in plaats van muurbeugels. Deze sets zijn vooral interessant als een muurbeugel niet overal langs de kachelpijp aangesloten kan worden. We raden u echter aan om, indien mogelijk, een of mer verstelbare beugels toe te voegen. Dit versterkt de installatie van de kachelpijp. We hebben verschillende lengten van muurbeugels: 5,5 cm, 6-10 cm, 10-20 cm, 20-40 cm, 30-60 cm.

EEN COMPLETE KIT VOOR INSTALLATIE BUITENSHUIS

Naast onze sets voor een installatie binnenshuis hebben we ook sets die geschikt zijn voor installatie langs de gevel. Deze sets hebben we in een verschillend aantal lengtes beschikbaar, van 2,7 tot aan 11,7 meter, meer lengte-elementen toevoegen is altijd mogelijk. 

De set kan op 2 manieren geïnstalleerd worden, waarbij het T-stuk op de wand wordt gemonteerd met behulp van een wandmontage standaard (niet inbegrepen) of kan op de vloer worden gemonteerd met de bijgeleverde bevestigingsplaat.

Vervolgens maakt u de verbinding met de kachel binnenshuis met behulp van het T-stuk en een lengte-element of een paspijp, daarna kunt u het aantal benodigde lengte-elementen bovenop het T-stuk installeren.

EEN COMPLETE KIT VOOR INSTALLATIE IN UW VERANDA OF TUINHUIS

Als laatst hebben we de sets voor installatie in uw veranda of tuinhuis, waar deze sets zich in differentiëren is de combinatie van zwarte lengte-elementen in dikwandig staal en onze Twist-lock dubbelwandige buizen. Hierdoor kunt u meer genieten van de warmte van uw kachel binnenshuis en verzekerd zijn van een veilig afvoer kanaal dankzij onze dubbelwandige Twist-Lock buizen.