Roestvrijstalen kachelpijpen met Twist-Lock systeem

Roestvrijstalen kachelpijpen met Twist-Lock systeem

Het Twist-Lock systeem is speciaal door ons ontwikkeld voor onze roestvrijstalen kachelpijpen om de rookkanalen nog meer stabiliteit te geven. De Twist-Lock in een principe een jampotsluiting en zorgt ervoor dat de afzonderlijke kachelpijp elementen worden gedraaid nadat zij in elkaar zijn geschoven. Het Twist-Lock systeem zorgt ervoor dat alle afzonderlijke elementen tijdens het proces gesloten zijn.

Verbeterde stabiliteit voor de roestvrijstalen kachelpijpen

Door bovendien twee elementen met een klemband te koppelen, wordt her rookkanaal extra verstevigd. De klembanden zijn voorzien van een snelsluiting, waardoor verder vastschroeven niet nodig is.

Kun je zelf een roestvrijstalen rookkanaal bouwen?

Het Twist-Lock systeem is een zekere garantie voor een onfeilbare montage. Als u geen expert bent, is dit geen enkel probleem. Het systeem is zo eenvoudig dat u het zelf kunt opbouwen. Een roestvrijstalen kachelpijp met Twist-Lock systeem in combinatie met een 25mm dikke isolatielaag van keramische vezels is de meest ideale en eenvoudigste oplossing om uw huis voor te bereiden op een koude winter en bovendien de meest efficiënte met een laag materiaalgewicht. 

Is het mogelijk om jezelf te verwonden tijdens de montage?

Er is geen risico op letsel. Als u in het verleden al ervaring hebt gehad met andere fabrikanten, kunnen wij u geruststellen. Er zijn geen scherpe randen aan de roestvrijstalen schoorstenen met Twist-Lock systeem. Als u ook over enige handvaardigheid beschikt, kan de installatie binnen een paar uur worden voltooid.

Waar moet ik op letten?

Wij bieden verschillende lengtes voor roestvrijstalen rookkanalen met diameters 130mm, 150mm, 180mm en 200mm, zodat wij u het moeizame, handmatige inkorten van de elementen ter plaatse kunnen besparen. Als u van plan bent meer dan één schoorsteenaansluiting te hebben, bieden wij u alle nodige toebehoren. Als u vragen hebt of niet meer weet waar u aan toe bent, staan wij u graag te allen tijde per e-mail of telefoon te woord. Het leveren van een goede service is erg belangrijk voor ons.


Weet je nu wat je nodig hebt? Precies - een roestvrijstalen kachelpijp met Twist-Lock-Systeem!