Tips bij de aankoop van een roestvrijstalen schoorsteen

De volgende vragen en teksten zijn bedoeld om u te helpen bij de aankoop van een dubbelwandige schoorsteen van roestvrijstaal. Het zijn vooral vragen die in de loop van de tijd, van onze klanten zijn gekomen.

 

Hieronder willen wij u helpen bij de aankoop van een dubbelwandige roestvrij stalen schoorsteen. Het zijn vooral vragen die in de loop van de tijd, van onze klanten zijn gekomen.

Hoe weet ik de juiste diameter voor mijn roestvrij stalen schoorsteen?

De juiste diameter van uw roestvrijstalen schoorsteen kunt u in de eerste plaats aflezen uit de informatie op uw kachel of kachelpijp. Bovendien moet u nagaan hoeveel kachelaansluitingen u heeft of nodig heeft. Als u twee of drie kachelaansluitingen heeft, moet u meestal kiezen voor diameters van 180 mm of 200 mm.

Voor al onze producten geven wij de binnendiameter op. Om de buitendiameter te krijgen, tellen we er aan beide zijden 25 mm bij op - 50 mm in totaal - wat resulteert in een buitendiameter van bijvoorbeeld 180 mm, met een binnendiameter van 130 mm.

Waarom is het Twist-Lock systeem zinvoller?

De Twist-Lock technologie is een technologie, die bijzonder wrijving bestendig is. Hij sluit de afzonderlijke schoorsteenelementen echter niet alleen bijzonder veilig en stevig af, maar is bij de montage ook zeer gemakkelijk aan te sluiten. Zo staat u met de Twist-Lock technologie aan de veilige kant en kunt u eenvoudig en zelfstandig beginnen met uw dubbelwandige roestvrijstalen schoorsteeninstallatie. Hieronder willen wij u een korte montagevideo toegevoegd om te laten zien hoe eenvoudig onze elementen aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

(De video is in het Duits. U kunt hier de ondertiteling aanzetten)

 

Wat maakt schoorsteen-RVS.nl zo speciaal?

Het bijzondere aan onze producten is dat wij zelf fabrikant zijn. Daarom is het voor ons mogelijk om onze producten tegen eerlijke prijzen aan te bieden, in tegenstelling tot veel concurrenten. Wij, van schoorsteen-RVS, hebben op grond van topkwaliteit en jarenlange tevreden klanten besloten, onze edelstalen schoorstenen niet alleen aan zakelijke klanten te leveren, maar de producten ook via onze webshop schoornsteen-RVS.nl de aan eindverbruikers aan te bieden. Onze roestvrijstalen producten zijn allemaal van bijzonder hoge kwaliteit. Het roestvrijestaal heeft de materiaalkwaliteit 1.4404 in de binnenpijp en in de buitenpijp 1.4301. Alle producten zijn bij ons in voorraad en gecertificeerd plus goedgekeurd in heel Europa.

Hulp voor mijn speciale constructie?

Ja, u zult zeker hulp en oplossingen vinden voor uw speciale constructies. Als u vragen hebt, kunt u zich altijd telefonisch door ons laten adviseren. Of het nu gaat om dak doorvoering of muurdoorvoer, al deze constructies zijn voor ons kinderspel.

Wij hebben verstelbare muurbeugels en muur- en dakdoorvoeren. Dus als u door uw dak of langs uw dak moet bouwen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kan ik ook per telefoon bestellen?

U kunt ook altijd per telefoon bestellen. Bel hiervoor het nummer +49 421 - 365 1660 en een van onze medewerkers zal spoedig contact met u opnemen om u te adviseren. Indien de lijnen bezet zijn, kunt u ook altijd een bericht met uw telefoonnummer achterlaten. U kunt ook al uw vragen per e-mail sturen naar: info@schoorsteen-rvs.nl.

 

Kan ik een individuele offerte voor mij laten maken?

Natuurlijk stellen wij voor u een individuele offerte samen. Hiervoor hoeft u ons alleen de informatie te geven over uw muurdikte, het aantal aansluitingen van uw haard, de gewenste hoogte van uw roestvrijstalen schoorsteen en het type installatie (d.w.z. wand- of vloerinstallatie) en of u ook een, een dakdoorvoer of een wanddoorvoer nodig heeft. Met deze informatie kunnen wij u snel een persoonlijk aanbod doen dat op uw wensen is afgestemd.

Hoe kan ik betalen?

U hebt de mogelijkheid uw bestelling te betalen via IDEAL, PayPal, Creditcard, incasso of ook met contante betaling bij zelfafhaling. Dus door de betalingsmethoden ben u niet gelimiteerd voor uw aankoop.