Roestvrijstalen schoorstenen van Schoorsteen-RVS

whatsapp

WhatsApp

Contact us

+31 850090571

Contact us

Openingstijden

van maandag tot en met vrijdag

8:00 - 16:30

Roestvrijstalen schoorstenen van Schoorsteen-RVS

Schoorsteen-RVS van ES Chimney Systems GmbH is een specialist op het gebied van roestvrijstalen schoorstenen. Het bedrijf is gevestigd in de dynamische stedelijke regio Bremen dat zich heeft opgewerkt tot een van de grootste online verkopers in de branche. De eigen onlineshop biedt u veel verschillende opties en variaties van roestvrijstalen schoorstenen.

Roestvrijstalen schoorstenen als kwaliteitsmerk

De productie staat nooit stil. In verschillende ploegen worden hier zorgvuldig schoorstenen (en de bijbehorende accessoires van roestvrij staal) vervaardigd, die later in de hele Europese Unie duizenden keren aan de gevels van huizen te vinden zullen zijn.

Roestvrijstalen Portfolio

De ES in ES Chimney staat voor Environmental Services. Met ons omvangrijke portfolio lossen wij problemen met betrekking tot rookgasafvoer op. Naast enkel- en dubbelwandige roestvrijstalen schoorstenen produceren wij ook industriële schoorstenen, die in grote fabrieken worden gebruikt, alsmede schoorsteenkachels en pijpleidingen van hoogwaardige materialen of metalen.

Onze dubbelwandige roestvrijstalen schoorstenen zijn uitgerust met het Twist-Lock systeem. Dit speciale mechanisme voor roestvrijstalen schoorstenen wordt gekenmerkt door het feit dat het zeer gemakkelijk te installeren is. Het systeem is opgebouwd als een conventionele schroefdop, die u bijvoorbeeld op jampotten aantreft. Vanwege de zeer grote vraag zijn we een online shop begonnen speciaal voor de dubbelwandige schoorstenen en hun accessoires, die na slechts één jaar al een van de topmerken is als u een roestvrijstalen schoorsteen wilt kopen. Vandaag is onze online shop een van de meest bezochte sites in de nationale competitie.

Klantenservice gekapitaliseerd

Onze klanten behoren tot de meest tevreden klanten in ons vakgebied. Wij proberen onze jarenlange ervaring en enorme kennis zo goed mogelijk over te dragen aan onze klanten, om hen verschillende oplossingen op het gebied van rookgasafvoer te tonen. Heeft u vragen over onderwerpen als materialen, warmtebehoud of energie-efficiëntie, of zelfs warmte- en corrosiebescherming? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze uitstekende klantenservice, die al uw twijfels zal wegnemen en u met raad en daad zal bijstaan.